Voertuigschade, vermindering waarde auto

Admin
Gemeenschappelijk handelaar
1 min leestijd

Dit is onze vijfde entree in een reeks blogs over de financiële gevolgen van het oplopen van letsel, onze vorige delen gingen over schade aan persoonlijke eigendommenverlies van inkomstenhulp bij huishoudelijke taken en letsel vooraf vakanties. In deze blog vertellen we meer over het hebben van voertuigschade en waardevermindering.

 

Ongeval

Bij verkeersongevallen kan letsel een van de meest vervelende gevolgen zijn. Je gezondheid is dan natuurlijk de belangrijkste prioriteit. Dit maakt niet dat voertuigschade niet ronduit vervelend kan zijn. Voertuigschade kan naast de reparatiekosten ook zorgen voor een waardevermindering van je auto.

Waardevermindering

Waardevermindering van auto’s kan vanzelfsprekend voorkomen bij zowel kleine incidenten zoals tegen een geparkeerde auto rijden als bij zware ongelukken op de snelweg. De waardevermindering zal bij het eerste voorbeeld natuurlijk lager zijn dan als bij het zware ongeval. Gelukkig kun je zowel kleine als grote waardeverminderingen van jouw voertuig declareren bij de verzekeraar van de wederpartij indien deze aansprakelijk was voor het ontstaan van jouw ongeval. Dit geldt natuurlijk ook voor andere schadeposten die je oploopt als slachtoffer van een verkeersongeluk.

 

Schade verhalen

Indien je betrokken bent geweest bij een verkeersongeval helpen wij je graag met het verhalen van de opgelopen schade. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 024 6793842 en per mail via info@schade24com. Ook kun je jouw schadegeval aanmelden op onze website.

  • All
  • Voertuigschade