Medische fouten

Een verkeerd gestelde diagnose of een fout tijdens een operatie: allebei voorbeelden van medische fouten. Een medische misser door een arts of ziekenhuis kan grote gevolgen hebben op jouw leven en dat van je omgeving. Wat kun je eraan doen? Heb je recht op een schadevergoeding? En welke rechten heb je nog meer als patiënt? Schade24 helpt je bij de schadeprocedure.

Bel ons

Je kunt ons bellen voor het opnemen van jouw claim, zo bieden we de persoonlijke aandacht die je verdient.

Geen spamoproepen, gratis claim

Reacties van klanten

We helpen je graag, juist in vervelende situaties staan wij altijd voor je klaar. Dit zijn de reacties van mensen die we geholpen hebben.

Na een ongeval te hebben gehad wist ik geen raad, mijn collega raadde mij Schade24 aan. Het duurde even maar, ik kreeg netjes mijn schadevergoeding betaald. Zelfs meer dan ik verwacht had!

Kevin Hogeboom

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen bij het verhalen van mijn letselschade door Schade24, ik wil mevrouw Evers bedanken voor haar inzet in het verhalen van mijn schade 👍🏽👍🏽

Melody Egberts

Zeer netjes geholpen

Zeer netjes geholpen tijdens mijn letsel claim, mijn behandelaar mevrouw Evers heeft mij enorm goed ondersteund tijdens vooral mijn zware psychologisch proces! Zeer aan te raden aan iedereen die betrokken is bij een vervelend ongeval zoals die van mij.

Mark Bakker

Serieus goed geholpen

Voelde me voor het eerst serieus goed geholpen bij een verzekeraar. Altijd netjes tewoord gestaan en er werd op een fijne en correcte manier samengewerkt.

Victor victor

De definitie van een medische fout

Wat is een medische fout precies? Een medische fout is een fout gemaakt door een arts of andere hulpverlener. Niet te verwarren met een complicatie. Een complicatie is een risico dat altijd op kan treden bij ziekte, een ingreep of operatie. Bij een medische fout is er sprake van schade als gevolg van een vermijdbare fout. Op jaarbasis hebben ongeveer 40.000 Nederlanders te maken met schade door een medische fout. Zo’n 1950 mensen per jaar overlijden hieraan. Het is erg vervelend als jij en je familie te maken hebben met een medische fout. Twijfel je aan de situatie of heb je het idee dat je slachtoffer bent van een medische fout of complicatie? Bespreek het gerust met onze experts.

Aansprakelijkheid ziekenhuis

In het geval van een medische fout kun je het ziekenhuis aansprakelijk stellen. Ziekenhuizen zijn bijna altijd aangesloten bij een schadeverzekeraar, maar dat maakt de zaak er helaas niet gemakkelijker op. Het aantonen van de aansprakelijkheid van een ziekenhuis of een arts is vaak een intensief en langdurig traject. Je doet er goed aan een letselexpert in te schakelen die met je mee kan denken. De letselspecialisten van Schade24 staan voor je klaar om je te helpen bij het claimen van schade. Zij hebben ook zicht op de slagingskans van de schadeprocedure.

Welke verzekering heb ik nodig?

Je bent als slachtoffer betrokken bij een ongeval, welke verzekering heb je nodig? Dat ligt aan wat voor ongeval het was. Breng na een ongeluk eerst je eigen verzekering op de hoogte en pas daarna die van de tegenpartij. Met een allriskverzekering kun je naast letselschade ook materiële schade vergoed krijgen. Voor alleen letselschade heb je aan een rechtsbijstands- of inzittendenverzekering genoeg. Soms komt het voor dat je als fietser iemand aanrijdt. In dat geval kun je een beroep doen op de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP).

Welke verzekering heb ik nodig?

  • Je bent als slachtoffer betrokken bij een ongeval, welke verzekering heb je nodig? Dat ligt aan wat voor ongeval het was. Breng na een ongeluk eerst je eigen verzekering op de hoogte en pas daarna die van de tegenpartij. Met een allriskverzekering kun je naast letselschade ook materiële schade vergoed krijgen. Voor alleen letselschade heb je aan een rechtsbijstands- of inzittendenverzekering genoeg. Soms komt het voor dat je als fietser iemand aanrijdt. In dat geval kun je een beroep doen op de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP).

Overige schade melden

Letselschade
Stormschade
Vluchtvertraging
Bedrijfsongeval
Materiële schade

Schade claimen met Schade24

Neem kosteloos contact met ons op. We helpen je graag verder met jouw schade melding.

Claim via WhatsApp

Het is volledig gratis en veilig