Factsheet Schade24
2017 en 2018

Terug in de tijd

Een ongeval zit in een klein hoekje en als daarbij ook nog sprake is van schade is dat niet fijn. Bedenk eens dat je als slachtoffer alles hiervoor zelf zou moeten gaan regelen. Natuurlijk zijn er verzekeraars die vaak de schade dekken maar wat als dat niet zo is? En wat als er ook nog sprake is van letsel? Zou je dan niet een persoonlijke behandeling met een letselschadespecialist die jouw schade vakkundig en kosteloos behandelt verkiezen boven een snelle afhandeling? Er zijn voldoende letselschadeadvocaten maar dit is in de meeste gevallen niet voor niks. Daarom moest dit anders vonden wij. Met die gedachtegang ontstond in 2016 het idee voor Schade24: een juridische dienstverlener op het gebied van het kosteloos verhalen van schades

Een nieuwe speler op de markt

Op 16 november 2016 is Schade24 opgericht aan de Oranjesingel in Nijmegen, een klein kantoor met grootse ideeën. Niet lang daarna zochten de eerste slachtoffers contact met ons kantoor en binnen afzienbare tijd steeg het aantal nieuwe zaken aanzienlijk en werden de eerste dossiers afgesloten met een voor de klant en ons kantoor tevreden gevoel.

Eind 2017 bereikte het pand aan de Oranjesingel voor ons de maximale capaciteit en zocht Schade24 een beter bij haar groei passend kantoor. Dit vond zij in een pand aan Kerkenbos in Nijmegen, wel zes keer groter dan het vorige kantoor. Hier is Schade24 nog steeds gevestigd en vanuit hier werken en groeien wij door aan het worden van “de grootste van Nederland”.

Nu de basis van onze dienstverlening goed stond wilden wij ervoor zorgen dat het indienen van een claim voor de klant makkelijker werd gemaakt. We hebben daarom hard gewerkt en enorm veel geïnvesteerd in IT-oplossingen. Een klant kan nu snel en eenvoudig een schade indienen. Ook heeft de klant 24 uur per dag inzage in zijn persoonlijk dossier. In 2019 zal onze focus liggen om een en ander nóg eenvoudiger en vooral nóg toegankelijker te maken.

Hoe het ging en hoe het verder gaat

Het is nu ruim twee jaar geleden dat Schade24 is gestart met het kosteloos helpen en begeleiden van slachtoffers bij het verhalen van hun schade. Uiteraard kent elk positief verhaal ook zijn negatieve kant. Gedurende het bestaan van Schade24 zijn er de nodige tegenslagen geweest maar door doorzettingsvermogen, oplossingsgerichtheid en onze positiviteit hebben we deze tegenslagen kunnen overwinnen en zijn we er als bedrijf sterker en nóg beter door geworden. Schade24 is groter dan ooit en nog steeds verder groeiende! Inmiddels zijn er talloze tevreden klanten vanwege de persoonlijke en vakkundige manier waarop hun dossier werd behandeld. Ons doel, en daar kijken we naar uit, is om elke klant dit tevreden gevoel te bezorgen door de zorg uit handen te nemen en de hulp te bieden die nodig is.

Schadefact

Letselfact

4100 voertuigschades 95 overige schades

13% van alle ongevallen betreft een ongeval
met een taxi

Ongelukken in percentages

Schade claimen met Schade24

Neem kosteloos contact met ons op. We helpen je graag verder met jouw schade melding.

Claim via WhatsApp

Het is volledig gratis en veilig