Letselschade

Lestelschade oplopen is erg vervelend. Naast het emotionele en fysieke aspect, duurt het vaak erg lang voordat je een schadevergoeding ontvangt. Sommige slachtoffers wachten er zelfs jaren op. De letselschade specialisten van Schade24 doen er alles aan om dit proces zo snel mogelijk te laten verlopen. Kosteloos en vakkundig.

Bel ons

Je kunt ons bellen voor het opnemen van jouw claim, zo bieden we de persoonlijke aandacht die je verdient.

Geen spamoproepen, gratis claim

Reacties van klanten

We helpen je graag, juist in vervelende situaties staan wij altijd voor je klaar. Dit zijn de reacties van mensen die we geholpen hebben.

Na een ongeval te hebben gehad wist ik geen raad, mijn collega raadde mij Schade24 aan. Het duurde even maar, ik kreeg netjes mijn schadevergoeding betaald. Zelfs meer dan ik verwacht had!

Kevin Hogeboom

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen bij het verhalen van mijn letselschade door Schade24, ik wil mevrouw Evers bedanken voor haar inzet in het verhalen van mijn schade 👍🏽👍🏽

Melody Egberts

Zeer netjes geholpen

Zeer netjes geholpen tijdens mijn letsel claim, mijn behandelaar mevrouw Evers heeft mij enorm goed ondersteund tijdens vooral mijn zware psychologisch proces! Zeer aan te raden aan iedereen die betrokken is bij een vervelend ongeval zoals die van mij.

Mark Bakker

Serieus goed geholpen

Voelde me voor het eerst serieus goed geholpen bij een verzekeraar. Altijd netjes tewoord gestaan en er werd op een fijne en correcte manier samengewerkt.

Victor victor

Aansprakelijk stellen

Bij een ongeluk of ongeval is er altijd iemand schuldig. Dit is degene die aansprakelijk is voor de kosten van de letselschade. Hier zitten veel juridische aspecten aan verbonden. Laat je daarom goed informeren en ga in zee met een professioneel schadebedrijf, zodat je krijgt waar je recht op hebt. Wist je bijvoorbeeld dat ook de kosten van juridische bijstand op de aansprakelijke partij kunnen worden verhaald? Het is belangrijk om al deze ‘redelijke’ kosten goed in kaart te brengen. Schade24 helpt je daarbij. Vul online het schadeformulier in en we nemen snel contact met je op.

Bewijsmateriaal letselschade

Let op! Slachtoffers moeten altijd zelf bewijs aandragen van de geleden schade. Het is daarom slim om direct na een ongeluk een arts te bezoeken en deze te vragen om een schriftelijke verklaring. In de verklaring blijkt het directe verband tussen het ongeval en het opgelopen letsel. Na het ongeval dien je de veroorzaker zo snel mogelijk schriftelijk aansprakelijk te stellen. De volgende gegevens zijn hierbij belangrijk:

  • Naam en adres van de veroorzaker.
  • Namen en adressen noteren van de getuigen van het ongeval.
  • Bewijsmateriaal dat de tegenpartij schuldig is aan de opgelopen letselschade.

Welke verzekering heb ik nodig?

Je bent als slachtoffer betrokken bij een ongeval, welke verzekering heb je nodig? Dat ligt aan wat voor ongeval het was. Breng na een ongeluk eerst je eigen verzekering op de hoogte en pas daarna die van de tegenpartij. Met een allriskverzekering kun je naast letselschade ook materiële schade vergoed krijgen. Voor alleen letselschade heb je aan een rechtsbijstands- of inzittendenverzekering genoeg. Soms komt het voor dat je als fietser iemand aanrijdt. In dat geval kun je een beroep doen op de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP).

Tips bij letselschade

  • Ga direct na het oplopen van letselschade naar de (huis)arts. Vraag hem om een schriftelijke verklaring.
  • Zorg voor bewijsmateriaal zoals een getuigenverklaring en beeldmateriaal. Schrijf ook op wat er precies gebeurde bij het ongeval.
  • Houd al je onkosten bij. In principe kun je alle kosten claimen die (het) gevolg zijn van het ongeluk, denk bijvoorbeeld aan inkomensverlies.
  • Je hebt wel weer bewijsstukken nodig, dus vraag je werkgever om een verklaring.
  • Naast dat je zelf bewijs verzamelt, kun je ook de tegenpartij om zoveel mogelijk bewijs vragen. Vraag om specificaties en berekeningen.
  • Is iemand doorgereden na een ongeluk? Of blijkt hij onverzekerd te zijn? Neem in dat geval altijd contact op met het Waarborgfonds Motorverkeer.

Overige schade melden

Medische fouten
Stormschade
Vluchtvertraging
Bedrijfsongeval
Materiële schade

Schade claimen met Schade24

Neem kosteloos contact met ons op. We helpen je graag verder met jouw schade melding.