1

Schade melden

Wanneer je schade lijdt moet je van alles regelen om een vergoeding voor je schade te krijgen. Dit terwijl je al genoeg aan je hoofd hebt. Discussies over aansprakelijkheid, uitleg geven over de schade, aanleveren van stukken etc. Zaken waar je geen zin in hebt, maar die wel nodig zijn om schadeloos gesteld te worden. Wij nemen deze last uit handen, zonder dat we hiervoor bij je kosten in rekening brengen. Schade melden bij Schade24 kan op verschillende manieren:

Claim online

Meld je schade online in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Het is volledig gratis en veilig

Bel ons

Je kunt ons persoonlijk bellen om je schade te melden.

Geen spamoproepen, gratis claim

Email

Liever contact via de mail? We helpen je graag met het verwerken van je melding.

We zullen je niet spammen

2

Beoordeling schade

Na het ontvangen van de benodigde stukken en gegevens gaan we de schade beoordelen. We stellen dan vast of het mogelijk is om je schade te verhalen bij de tegenpartij. Op onze website kun je gemakkelijk bijhouden wat de status van je dossier is.

3

Adviesgesprek

Wanneer na beoordeling van jouw zaak wij je schade succesvol denken te kunnen verhalen, zullen we je uitnodigen voor een intakegesprek. Een adviesgesprek komt op maat. Dit kan bij ons op kantoor, maar wanneer dit nodig of gewenst is doen wij dit bij de cliënt op locatie. Wij geven je dan advies over de mogelijkheden en het verdere verloop.

4

Tegenpartij aansprakelijk stellen

Wanneer alle gegevens compleet zijn gaan we het verhaalproces starten. Dan is het wachten op de tegenpartij. Het kan zijn dat beide partijen het niet gelijk met elkaar eens zijn over de aansprakelijkheid. Indien de aansprakelijkheid niet word erkend, voeren wij verweer.

5

Erkenning aansprakelijkheid

Na eventuele discussie wordt de aansprakelijkheid vastgesteld. Nu de aansprakelijkheid is erkend weet je zeker dat de tegenpartij (deels) de schuld draagt. De opgelopen schade wordt dus door de tegenpartij (deels) vergoed.

6

Schadevergoeding ontvangen

Als het schadebedrag is vastgesteld en de tegenpartij gaat over tot schadevergoeding, zorgen wij ervoor dat je het geld zo snel mogelijk wordt overgemaakt.

Schade claimen met Schade24

Neem kosteloos contact met ons op. We helpen je graag verder met jouw schade melding.

Claim via WhatsApp

Het is volledig gratis en veilig