Bedrijfsongeval

Je bent gewond geraakt onder werktijd: een vervelende situatie. In Nederland gebeurt het helaas regelmatig. In de bouw heeft men hier zelfs bijna dagelijks mee te maken. Naast letselschade, heb je misschien ook psychisch letsel opgelopen. Hoe zit het met de verzekering en wie is er aansprakelijk voor een bedrijfsongeval? Schade24 brengt het voor je in kaart en helpt je bij het claimen van een mogelijke schadevergoeding.

Bel ons

Je kunt ons bellen voor het opnemen van jouw claim, zo bieden we de persoonlijke aandacht die je verdient.

Geen spamoproepen, gratis claim

Reacties van klanten

We helpen je graag, juist in vervelende situaties staan wij altijd voor je klaar. Dit zijn de reacties van mensen die we geholpen hebben.

Na een ongeval te hebben gehad wist ik geen raad, mijn collega raadde mij Schade24 aan. Het duurde even maar, ik kreeg netjes mijn schadevergoeding betaald. Zelfs meer dan ik verwacht had!

Kevin Hogeboom

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen bij het verhalen van mijn letselschade door Schade24, ik wil mevrouw Evers bedanken voor haar inzet in het verhalen van mijn schade šŸ‘šŸ½šŸ‘šŸ½

Melody Egberts

Zeer netjes geholpen

Zeer netjes geholpen tijdens mijn letsel claim, mijn behandelaar mevrouw Evers heeft mij enorm goed ondersteund tijdens vooral mijn zware psychologisch proces! Zeer aan te raden aan iedereen die betrokken is bij een vervelend ongeval zoals die van mij.

Mark Bakker

Serieus goed geholpen

Voelde me voor het eerst serieus goed geholpen bij een verzekeraar. Altijd netjes tewoord gestaan en er werd op een fijne en correcte manier samengewerkt.

Victor victor

Werkgever aansprakelijk

In de meeste gevallen is de werkgever aansprakelijk voor de opgelopen letselschade door een bedrijfsongeval. We kunnen ons voorstellen dat het lastig kan zijn om je werkgever te benaderen. Gelukkig zijn de meeste werkgevers goed verzekerd tegen bedrijfsongelukken. De letselexperts van Schade24 staan voor je klaar om je te ondersteunen bij het schadetraject. We doen er alles aan om dit proces op een harmonieuze manier te laten verlopen.

Letselschade bij bedrijfsongeval

Onder een bedrijfsongeval verstaan we kleine en grotere ongelukken die gebeuren tijdens werktijd. In bepaalde sectoren, als de bouw, komen bedrijfsongevallen regelmatig voor. Als je letselschade oploopt als gevolg van een ongeluk onder werktijd, kun je dat in de meeste gevallen op je werkgever verhalen. Voorbeelden van bedrijfsongevallen:

  • Een aanrijding door een heftruck of vrachtwagen;
  • Onverantwoorde hoge werkdruk en werkbelasting;
  • Valpartijen of struikelen van een platform, steiger of laadklep;
  • Vallende voorwerpen of omvallende producten;
  • Uitglijden op een gladde vloer;
  • Van de trap vallen, losse kabels of niet vastzittende ladder;
  • Gewond raken door scherpe onderdelen en werkmaterieel.

Welke verzekering heb ik nodig?

Je bent als slachtoffer betrokken bij een ongeval, welke verzekering heb je nodig? Dat ligt aan wat voor ongeval het was. Breng na een ongeluk eerst je eigen verzekering op de hoogte en pas daarna die van de tegenpartij. Met een allriskverzekering kun je naast letselschade ook materiƫle schade vergoed krijgen. Voor alleen letselschade heb je aan een rechtsbijstands- of inzittendenverzekering genoeg. Soms komt het voor dat je als fietser iemand aanrijdt. In dat geval kun je een beroep doen op de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP).

Overige schade melden

Letselschade
Medische fouten
Stormschade
Vluchtvertraging
Materiƫle schade

Schade claimen met Schade24

Neem kosteloos contact met ons op. We helpen je graag verder met jouw schade melding.

Claim via WhatsApp

Het is volledig gratis en veilig