Admin
Gemeenschappelijk handelaar
1 min leestijd

Niemand wil graag een ongeluk meemaken, en als je dan een ongeluk krijgt hoop je natuurlijk dat je letsel niet ernstig genoeg is om een bezoek aan het ziekenhuis te moeten brengen. Indien dit wel nodig is krijg je natuurlijk te maken met allerlei extra kosten. Behalve de puur medische kosten krijg je ook te maken met zaken zoals parkeerkosten.

Parkeerkosten zijn duur

De kosten voor het parkeren bij ziekenhuizen kunnen al snel oplopen. Zo bleek uit onderzoek van het AD van november vorig jaar dat één dag parkeren bij een ziekenhuis gemiddeld € 8,93,-kost. Bij het OLVG in Amsterdam-Oost was dit zelfs € 48,-. Als je enkele dagen in het ziekenhuis verblijft ben je dus al snel een aardig bedrag kwijt.

Aansprakelijkheid

Het is dan ook niet gek als je deze kosten niet zelf wilt betalen na een ongeval. Indien de tegenpartij aansprakelijk is voor je ongeluk kun je deze kosten, samen met de andere kosten die je moet maken door het ongeval, declareren bij de (verzekeraar van de) wederpartij. Je moet dan dus wel aantoonbaar bewijs kunnen leveren dat de andere partij het ongeval veroorzaakt heeft.

Schade verhalen

Indien je betrokken bent geweest bij een verkeersongeval helpen wij je graag met het verhalen van de opgelopen schade. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 024 6793842 en per mail via info@schade24com. Ook kun je jouw schadegeval aanmelden op onze website.

https://www.ad.nl/binnenland/parkeerkosten-bij-ziekenhuis-rijzen-de-pan-uit~aee3b3d9/

Artikel 95 jo artikel 96, eerste lid, van Boek 6 van het Burgerlijk Wetboek.

  • All
  • Kosten

Claim via WhatsApp

Het is volledig gratis en veilig