Compensatie bij vluchtvertraging

Admin
Gemeenschappelijk handelaar
2 min leestijd

Door de enorme groei in het aantal vluchten van en naar Nederland, stijgt de kans op vertragingen. Voor een passagier is een vertraging niet alleen tijdrovend, maar kost de passagier ook geld. Bijvoorbeeld een vakantiedag minder of gemiste inkomsten op je werk. Indien een vertraging zorgt dat de aankomsttijd van een vlucht uitloopt met meer dan 3 uur, heeft de passagier meestal recht op een compensatie. Gelukkig heeft er in het afgelopen jaar een forse stijging plaatsgevonden van passagiers die een claim indienen. Voor Schade24 is dit nog niet voldoende, wij willen ervoor zorgen dat elke gedupeerde van een vluchtvertraging de compensatie zal ontvangen.

De rol van Schade24

Wij van Schade24 willen elke gedupeerde van een vluchtvertraging het zo makkelijk mogelijk maken. Indien er sprake is van een vluchtvertraging gaat het team van Schade24 aan de slag om te controleren of er recht is op compensatie. Wanneer een compensatie wordt toegekend dan zorgen wij ervoor dat het gedeelte waar jij recht op heeft zo snel mogelijk bij jou op de rekening staat. Lukt het niet om een claim te innen, dan zitten er voor jij als cliënt geen kosten aan verbonden door onze ‘’no cure no pay’’ regeling. Deze dienst bieden wij aan als goedkoopste van Nederland en zonder administratiekosten. Schade24 inschakelen is de makkelijkste, snelste en goedkoopste manier om jouw compensatie te ontvangen.

Wanneer heb ik recht op compensatie?

Is er sprake van een aankomstvertraging van meer dan 3 uur, een geannuleerde vlucht of weigering van de vlucht? Grote kans dat je dan recht hebt op compensatie voor het tijdverlies. Deze compensatie kan oplopen tot wel € 600,- per vlucht en per persoon. Er mag dan geen sprake zijn van een overmacht situatie. Dit houdt in dat voor de luchtvaartmaatschappij er een situatie ontstaat die niet voor hun rekening komt. Denk hierbij aan onverwachte situaties zoals het weer en/of stakingen waarop de maatschappij geen invloed heeft. Denk je dat je recht hebt op de compensatie, wacht dan niet en controleer je vlucht op www.schade24.nl.

Geschreven: 3 augustus 2017

  • All
  • Vluchtvertraging