Schadepost kinderdagopvang en hondenuitlaatservice

Admin
Gemeenschappelijk handelaar
2 min leestijd

Stel je voor dat je betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval. Je hebt zwaar letsel opgelopen en kan nauwelijks lopen of bewegen. Normaliter werk je parttime en op de dagen dat je vrij bent, draag je de zorg voor jullie kinderen. Sinds het ongeval zit je aan bed gekluisterd, moet je drie keer per week onder behandeling en kun je niet meer voor je kinderen zorgen. Hierdoor moet er een oppas of extra opvang geregeld worden voor jullie kinderen. Dit zorgt ook weer voor extra kosten. Nu vragen velen zich af of deze kosten wel worden vergoed.

Kinderopvang en oppas 

Indien je tot overmaat van ramp niet meer zelf de zorg voor de kinderen kan dragen en extra hulp inschakelt, worden ook deze kosten vergoed. Naast extra kinderopvang valt ook de oppas door bijvoorbeeld een familielid, vriend of kennis hieronder. Bij het inzetten van extra dagen op de kinderdagopvang of oppas, moet er wel worden aangevoerd dat er enige noodzaak is voor de extra oppas en dat er een causaal verband is tussen het inschakelen van extra oppas en het ongeval. Indien er voor het ongeval één keer opgepast werd en dat nu drie keer is, is deze schade duidelijk aan te merken.

Schadepost hondenuitlaatservice

Voor velen maakt hun hond ook groot onderdeel uit van het gezin. Als je door het ongeval niet meer je hond uit kunt laten, ben je genoodzaakt om hier iemand voor in te schakelen. Dit kan door een professionele hondenuitlaatservice of een bekende. In ieder geval kost ook dit extra tijd en geld. Ook in dit geval heb je er recht op dat deze kosten worden vergoed. Natuurlijk geldt er nogmaals dat er een oorzaak-gevolg verband moet zijn tussen het inschakelen van een hondenuitlaatservice en het ongeval.

Hulp inschakelen

Mocht je nu betrokken zijn geraakt bij een ongeval en wil je weten welke schadeposten van toepassing zijn op jouw situatie? Wil je hierbij ook graag dat een belangenbehartiger je helpt bij het schadeverhaal? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je vrijblijvend en verhalen de schade voor jou geheel kosteloos. Je kunt ons bereiken via ons telefoonnummer 024-6793842. Voor meer informatie kun je ook een kijkje nemen op onze website www.schade24.com.

Wil je schade melden? Schade24 helpt je graag!

  • All
  • Letselschade
  • Voertuigschade