Meer verkeersongevallen door bevolkingsgroei Nederland

Admin
Gemeenschappelijk handelaar
2 min leestijd

Volgens een prognose van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) komen er in de komende tien jaar een miljoen mensen bij in Nederland. Dit zou betekenen dat in 2030 het aantal inwoners in Nederland oploopt tot 18,4 miljoen. De bevolkingsgroei stijgt daarmee een stuk sneller dan het CBS had verwacht. Natuurlijk stijgt door deze groei de komende jaren het aantal verkeersdeelnemers. Het risico daarvan is dat er meer verkeersongevallen ontstaan. De kans dat je betrokken raakt bij een verkeersongeval stijgt hierdoor ook. Of je nou te voet, met de fiets, met de auto, met de scooter of met een ander vervoermiddel de weg betreedt, je kunt altijd onverwacht betrokken raken bij een ongeval.

Wat te doen indien je betrokken raakt bij een ongeval en je hebt letsel opgelopen?

Indien je lichamelijk of psychisch letsel hebt opgelopen, kan het zo zijn dat je een lang medisch hersteltraject ingaat. Als gevolg hiervan word je beperkt in het uitoefenen van je werk, het volgen van je studie of het doen van huishoudelijk klusjes. Daarbij komen dan ook nog de zorgen met betrekking tot het betalen van al je kosten.

Het verhalen van schade op de tegenpartij kan een lang en slopend proces zijn als je deze weg alleen bewandelt. Er kan namelijk discussie ontstaan over wie de aansprakelijke partij is in geval van een botsing. Hierbij kan het fijn zijn om een belangenbehartiger in te schakelen die namens jou de schade regelt. Een belangenbehartiger heeft de nodige kennis op het gebied van schadeverhaal en weet een situatie snel in te schatten. Een belangenbehartiger stelt altijd jouw belang voorop en denkt mee in oplossingen. Het doel is natuurlijk om het jouw zorgen uit handen te nemen.

Ben je onlangs verzeild geraakt in een ongeval? En wil je graag iemand die jouw zorgen uit handen neemt en namens jou de schade regelt? Schade24 geeft je graag vrijblijvend advies. Daarnaast regelt Schade24 de schade voor jou kosteloos. Neem gerust contact op met ons kantoor voor meer informatie.

  • All
  • Letselschade