Admin
Gemeenschappelijk handelaar
2 min leestijd

De meeste studenten hebben het niet al te breed. Voor het studeren in spe ben je een aanzienlijk bedrag aan collegegeld kwijt om nog niet te spreken van het boekengeld. Verder vergt studeren een groot deel van je tijd, waardoor je minder in staat bent om te werken en daarmee een inkomen te kunnen generen. Indien je student zijnde de ruimte hebt gevonden om te kunnen werken, moet je vaak genoegen nemen met een bijbaantje, waar je nog maar net het minimumloon mee verdient. Daarnaast kan uiteraard de boog niet altijd gespannen zijn en wil je je schaarse vrije tijd optimaal benutten. Helaas gaat de zon voor niets op en derhalve ben je voor je broodnodige ontspanning tevens een bepaald geldbedrag kwijt. Voor vele studenten is het geld vaak al op voordat de maand voorbij is. Wat als je als student letselschade oploopt? 

Letselschade opgelopen?

Wanneer je nu als student onverhoopt betrokken raakt bij een ongeval waarbij je letselschade oploopt, zit je gegarandeerd met de gebakken peren. Naast het fysieke en mentale leed dat je overkomt, loopt opgekomen letselschade behoorlijk in de papieren, terwijl je reeds een krappe bestedingsruimte hebt. Een onbelicht doch zwaarwegend gevolg van opgelopen letselschade door studenten is dat je hierdoor ook studievertraging kan oplopen. Hierdoor maak je nog meer kosten; je doet immers langer over je studie, waardoor je meer collegegeld kwijt bent. Daarnaast betreedt je door studievertraging op een later tijdstip de arbeidsmarkt. Je begint later dan je vooraf had gepland met het uitoefenen van het beroep waarvoor je al die jaren geleerd hebt.

Hulp nodig?

Al met al blijkt dat je door opgelopen letselschade met diverse schadeposten te maken krijgt. Echter is voor veel studenten, indien ze met letselschade te maken krijgen, onduidelijk welke schade ze kunnen verhalen op de aansprakelijke wederpartij. De letselschadespecialisten van Schade24 staan studenten graag bij met het in kaart brengen van jouw specifieke schadeposten. Daarnaast bepalen wij of deze schadeposten juridisch verhaalbaar zijn op de tegenpartij. Je kunt vrijblijvend een afspraak maken met hen via telefoonnummer 024-6793842. Tevens kun je te allen tijde een e-mailbericht sturen naar info@schade24.com sturen. Wil je schade melden? Schade24 helpt je graag!

 

  • All
  • Letselschade