Materiële schade

Niets is vervelender dan schade aan je auto, motor of bromfiets. Voor jouw eigen veiligheid is het noodzakelijk om de schade aan het voertuig zo snel mogelijk te laten repareren. Hoe werkt dat bij voertuigschade? Wie is er aansprakelijk en hoe pak je het aan? Schade24 staat voor je klaar om je te helpen in het geval van voertuigschade.

Bedrijfsongeval

Je bent gewond geraakt onder werktijd: een vervelende situatie. In Nederland gebeurt het helaas regelmatig. In de bouw heeft men hier zelfs bijna dagelijks mee te maken. Naast letselschade, heb je misschien ook psychisch letsel opgelopen. Hoe zit het met de verzekering en wie is er aansprakelijk voor een bedrijfsongeval? Schade24 brengt het voor je in kaart en helpt je bij het claimen van een mogelijke schadevergoeding.

Vluchtvertraging

Vlucht vertraagd, geannuleerd, gewijzigd of word je geweigerd bij het instappen?

Dagelijks komt het voor dat passagiers de dupe worden van een vluchtvertraging, wijziging van vertrek en/of aankomst of een annulering van een vlucht. Dit is erg vervelend, zeker wanneer het gaat om langdurige vertraging van je reis. In veel gevallen heb je dan ook recht op een compensatie voor je nadeel, dit is vastgelegd in EU verordening no. 261/2004.

Stormschade

Stormschade is schade die wordt veroorzaakt door een flinke storm. De schade kan worden aangebracht aan woningen, auto’s en andere spullen. Om stormschade vergoed te kunnen krijgen moet je op een aantal dingen letten. Is er echt sprake van stormschade? Wordt de schade gedekt door je verzekering? Ook is er bij stormschade vaak sprake van een verhoogd eigen risico. De experts van Schade24 helpen je jouw situatie helder in kaart te brengen.

Medische fouten

Een verkeerd gestelde diagnose of een fout tijdens een operatie: allebei voorbeelden van medische fouten. Een medische misser door een arts of ziekenhuis kan grote gevolgen hebben op jouw leven en dat van je omgeving. Wat kun je eraan doen? Heb je recht op een schadevergoeding? En welke rechten heb je nog meer als patiënt? Schade24 helpt je bij de schadeprocedure.

Letselschade

Lestelschade oplopen is erg vervelend. Naast het emotionele en fysieke aspect, duurt het vaak erg lang voordat je een schadevergoeding ontvangt. Sommige slachtoffers wachten er zelfs jaren op. De letselschade specialisten van Schade24 doen er alles aan om dit proces zo snel mogelijk te laten verlopen. Kosteloos en vakkundig.