Letselschade Melden

Dit kun je van ons verwachten:

Zullen we even bellen?

Laat hier je gegevens achter, we nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Schade claimen met Schade24

Schade verhalen door Schade24 is voor jou geheel kosteloos. Onze getalenteerde juristen zetten zich in om de vergoeding waar je recht op hebt te verhalen. Voor letselschade, medische fouten, stormschade, voertuigschade en bedrijfsongevallen ben je aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij altijd gratis juridische hulp voor vragen omtrent schade.

in sléchts 4 stappen geholpen bij letselschade

Het is volledig kosteloos en veilig
1. Schade melden
Een schade melden bij Schade24 is zo gedaan. U kunt kiezen om uw schade via de website te melden, telefonisch contact op te nemen met ons kantoor, stuur ons een email met daarin een beschrijving van uw schade.
2. Adviesgesprek
Een adviesgesprek komt op maat. Dit kan bij ons op kantoor, maar wanneer dit nodig of gewenst is doen wij dit bij de cliënt op locatie. Wij geven je dan advies over de mogelijkheden en het verdere verloop.
3. Aansprakelijkheid
Nadat de aansprakelijkheid is erkend weet je zeker dat de tegenpartij (deels) de schuld draagt. De opgelopen schade wordt dus door de tegenpartij (deels) vergoed.
4. Schadevergoeding
Als het schadebedrag is vastgesteld en de tegenpartij gaat over tot schadevergoeding, zorgen wij ervoor dat je het geld zo snel mogelijk wordt overgemaakt.

Jouw schade, onze zorg

Schade verhalen door Schade24 is voor jou geheel kosteloos. Onze getalenteerde juristen zetten zich in om de vergoeding waar je recht op hebt te verhalen.