Letselschade

Jouw schade, onze zorg

Schade verhalen door Schade24 is voor jou geheel kosteloos. Onze getalenteerde juristen zetten zich in om de vergoeding waar je recht op hebt te verhalen.

Schade claimen met Schade24

Schade verhalen door Schade24 is voor jou geheel kosteloos. Onze getalenteerde juristen zetten zich in om de vergoeding waar je recht op hebt te verhalen. Voor letselschade, medische fouten, stormschade, voertuigschade en bedrijfsongevallen ben je aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij altijd gratis juridische hulp voor vragen omtrent schade.
Wanneer je schade lijdt moet je van alles regelen om een vergoeding voor je schade te krijgen. Dit terwijl je al genoeg aan je hoofd hebt. Discussies over aansprakelijkheid, uitleg geven over de schade, aanleveren van stukken etc. Zaken waar je geen zin in hebt, maar die wel nodig zijn om schadeloos gesteld te worden. Wij nemen deze last uit handen, zonder dat we hiervoor bij je kosten in rekening brengen.

in sléchts 4 stappen geholpen bij letselschade

Het is volledig kosteloos en veilig
1. Schade melden
Een schade melden bij Schade24 is zo gedaan. U kunt kiezen om uw schade via de website te melden, telefonisch contact op te nemen met ons kantoor, stuur ons een email met daarin een beschrijving van uw schade.
2. Adviesgesprek
Een adviesgesprek komt op maat. Dit kan bij ons op kantoor, maar wanneer dit nodig of gewenst is doen wij dit bij de cliënt op locatie. Wij geven je dan advies over de mogelijkheden en het verdere verloop.
3. Aansprakelijkheid
Nadat de aansprakelijkheid is erkend weet je zeker dat de tegenpartij (deels) de schuld draagt. De opgelopen schade wordt dus door de tegenpartij (deels) vergoed.
4. Schadevergoeding
Als het schadebedrag is vastgesteld en de tegenpartij gaat over tot schadevergoeding, zorgen wij ervoor dat je het geld zo snel mogelijk wordt overgemaakt.

Bel me terug

Terugbellen? Laat hier je gegevens achter, we nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Claim online

Het is volledig gratis en veilig