Wat zijn buitengerechtelijke kosten?

Buitengerechtelijke kosten (b.g.k.) zijn de kosten die Schade24 maakt voor het verhalen van de door jou geleden schade. Deze kosten worden ook vergoed door de verzekeraar van de aansprakelijke wederpartij. Deze kosten worden dus niet door jou betaald.

Wat is ‘no cure, no pay’ en hoe werkt dat bij Schade24?

Dit betekent dat een cliënt alleen een bepaald bedrag verschuldigd is als er een bepaald resultaat is behaald. Als er dus een bepaalde vergoeding is toegekend. Wanneer er geen resultaat wordt behaald, hoeft de cliënt ook niets te betalen. Schade24 werkt niet op basis van no cure, no pay. De cliënt hoeft bij Schade24 nooit zorg te dragen voor bepaalde kosten. De kosten die worden gemaakt, worden verhaald op de aansprakelijke wederpartij. Het maakt dus niet uit of er een bepaald resultaat is behaald of niet, de behandeling van de schade is voor de cliënt geheel kosteloos.

Is het dan echt gratis?

Jouw schade verhalen door Schade24 is geheel vrijblijvend en kost niets. De door ons gemaakte kosten zijn een apart onderdeel van jouw schade en worden, na erkenning van de aansprakelijkheid, betaald door de verzekeringsmaatschappij. Jij hoeft niets te betalen en het kost jou dus niks.

Claim via WhatsApp

Het is volledig gratis en veilig