Wat is een schadeclaim?

Een schadeclaim is een eis tot schadevergoeding.

Wat is een SAF-formulier?

Een SAF-formulier staat voor Europees Schade-aanrijdingsformulier. Wanneer je betrokken bent geraakt bij een ongeluk met een ander voertuig, dien je na het verkeersongeval een SAF-formulier in te vullen. Dit is belangrijk voor de beoordeling van de oorzaak en wie uiteindelijk de aansprakelijke partij is.

Wie is de wederpartij

De wederpartij is de andere partij in een conflict, ook wel de tegenpartij genoemd. Deze persoon heeft de (letsel)schade veroorzaakt.

‘Wie eist, bewijst’

Dat is de verplichting om bewijs te leveren voor de geleden schade. Je moet dus kunnen aantonen wat er is gebeurd of waarom er verwijtbaar is gehandeld door de tegenpartij.

Waar moet ik op letten als ik een ongeval heb gehad?

Voor het verhalen van uw schade is het belangrijk dat je de volgende informatie aan ons kunt doorgeven:

1. Een ingevuld en ondertekend schadeformulier.
2. Een beschrijving van het ongeval.
3. De gegevens van betrokkenen zoals de wederpartij, getuigen, hulpverleners, etc.
4. Een overzicht van kosten die u heeft gemaakt, dit kan worden onderbouwd met eventuele facturen of aankoopbonnen.

Hoe hoog is mijn schadevergoeding?

Schade24 kan geen bedragen garanderen. We kunnen wel garanderen dat we onze uiterste best, en nog meer dan dat, voor je zullen doen. Als je het formulier hebt ingevuld en aan ons hebt toegestuurd geven we je ook de garantie dat we binnen 24 uur contact met je opnemen en een afspraak met je maken.

Welke schade kan ik claimen?

Op de pagina Schade vind je een overzicht van alle schade die je kunt verhalen. Heb je andere schade of wil je juridisch advies? Neem dan gerust contact met ons op en vul het letselschadeformulier in, zodat we kunnen beoordelen en je kunnen adviseren. We staan graag voor je klaar.

Waarom schade claimen met Schade24?

Schade verhalen door Schade24 is geheel vrijblijvend. Onze getalenteerde juristen zorgen voor de best mogelijke vergoeding voor de opgelopen schade. Wij zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt en jij hoeft daar niks voor te doen.